Deep Learning

Tonen als Lijst Foto-tabel
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 producten

 1. Hikvision IDS-2CD6810F/C(2MM) People counting 2 lenzen 2mm
  Hikvision IDS-2CD6810F/C(2MM) People counting 2 lenzen 2mm
  Speciale prijs € 934,54 € 772,35 Normale prijs € 983,73

  De dual lens people counter van Hikvision brengt het klanten-telsysteem naar een nieuw niveau. Dankzij de dubbele lens is de camera in staat om onderscheid te maken tussen personen en andere objecten. Hierdoor voorkomt hij valse tellingen van koffers, tassen, schaduw etc.

  Ondanks de dubbele lens heeft deze camera slechts 1 stream, waardoor er 1 positie nodig is in de recorder.

  De geregistreerde tellingen worden intern opgeslagen (let op: hiervoor is een SD kaart nodig) en uitgelezen door de recorder. Vanuit de recorder of via het IVMS kunnen rapporten worden gemaakt, op basis waarvan analyses kunnen worden gemaakt. Denk aan registratie van de drukke momenten in een week, dal momenten in het weekend etc.

  Vanuit een gegenereerd rapport kan een excel export worden gemaakt, om alles overzichtelijk te documenteren.

  Lees verder
 2. Hikvision iDS-2CD8426G0/F-I 4MM
  Hikvision iDS-2CD8426G0/F-I 4MM
  Speciale prijs € 2.687,53 € 2.221,10 Normale prijs € 2.828,98

  De Hikvision gezichtsherkenningscamera brengt de techniek dichtbij! Waar vroeger grote, krachtige en vooral dure servers met speciale software nodig waren voor gezichtsherkenning, brengt Hikvision deze techniek ìn de camera! De iDS-2CD8426G0 / F-I gebruikt een uitgebreid algoritme voor en een krachtige GPU om directe gezichtsdetectie mogelijk te maken en de gezichten vast te leggen en vergelijken. De camera kan direct uitgangen schakelen en acties in gang zetten voor herkende of juist niet herkende gezichten.

  De camera kan op grote schaal worden gebruikt in de detailhandel en beveiligingsafdelingen, zoals hotels, winkelcentra om de VIP-service te verbeteren, op maat, luchthaven om een belangrijke doorgang te regelen.

  Lees verder
 3. Hikvision iDS-2PT9122IX-D/S(4MM)(5-50MM)
  Hikvision iDS-2PT9122IX-D/S(4MM)(5-50MM)
  Speciale prijs € 2.586,38 € 2.137,50 Normale prijs € 2.722,50
  De Hikvision Human Capture brengt de techniek dichtbij! Waar vroeger grote, krachtige en vooral dure servers met speciale software nodig waren voor het detecteren, vastleggen en volgen van personen, voertuigen of allebei, brengt Hikvision deze techniek ìn de camera! De iDS-2PT9122IX-D/S gebruikt hier een uitgebreid algoritme voor en een krachtige GPU om deze analyses mogelijk te maken. In combinatie met een Deep Learning recorder is er zelfs een analyse mogelijk op detail niveau.
  Lees verder
 4. Hikvision IDS-2XM6810F-I/C Dual lens People counting camera
  Hikvision IDS-2XM6810F-I/C Dual lens People counting camera
  Speciale prijs € 811,55 € 670,70 Normale prijs € 854,26

  De tilted dual lens people counter van Hikvision brengt het klanten-telsysteem naar een nieuw niveau.  Dankzij de gekantelde positie, en de dubbele lens is de camera in staat om geselecteerde vakken te analyseren, personen te tellen en onderscheid te maken tussen personen en andere objecten. Hierdoor voorkomt hij valse tellingen van koffers, tassen, schaduw, bomen etc.

  Ondanks de dubbele lens heeft deze camera slechts 1 stream, waardoor er 1 positie nodig is in de recorder.

  De geregistreerde tellingen worden intern opgeslagen (let op: hiervoor is een SD kaart nodig) en uitgelezen door een recorder. Vanuit de recorder of via het IVMS kunnen rapporten worden gemaakt, op basis waarvan analyses kunnen worden gemaakt. Denk aan registratie van de drukke momenten in een week, dal momenten in het weekend etc.

  Vanuit een gegenereerd rapport kan een excel export worden gemaakt, om alles overzichtelijk te documenteren.

  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 producten