Brandmelders

Brandmelders

Tonen als Lijst Foto-tabel
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

 1. Jablotron JA-150ST draadloze rook/hitte detector
  Jablotron JA-150ST draadloze rook/hitte detector
  De JA-150ST optische draadloze rook/hitte detector detecteert een brand in een pand. Het staat de gebruiker de volgende instellingen toe: rook en hitte, rook of hitte, alleen hitte en alleen rook. Het heeft een alarm geheugenfunctie waardoor de LED blijft branden na een alarm. De JA-150ST wordt gevoed door alkaline batterijen. Het is mogelijk om de detector toe te wijzen aan een zone en deze neemt maar één positie in het alarmsysteem in.

  Wordt zonder batterijen geleverd.
  Lees verder
 2. Jablotron JA-151ST Draadloze gecombineerde rook- en hittedetector
  Jablotron JA-151ST Draadloze gecombineerde rook- en hittedetector

  Het product dient voor de detectie van brandgevaar in de binnenruimten van woon- en bedrijfsgebouwen. De detector is geschikt voor de installatie in autocaravans of mobiele huizen.

  De detector is niet bestemd voor installatie in een industriële omgeving.

  De detector JA-151ST gebruikt draadloze communicatie en wordt gevoed met drie AA-batterijen.

  De detector geeft brandgevaar aan met behulp van de ingebouwde LED-indicator en akoestische signalering.

  Het product JA-151ST bestaat uit twee zelfstandige detectoren – een optische rookdetector en een hittedetector. De optische rookmelder werkt volgens het principe van verstrooid licht. Het is zeer gevoelig voor grovere stofdeeltjes die aanwezig zijn in dichte rook. Het product is minder gevoelig voor kleinere deeltjes gegenereerd door verbranding van vloeistoffen zoals alcohol. Daarom bevat de branddetector ook een ingebouwde hittedetector, die langzamer reageert, maar beter in staat een brandt te detecteren, die slechts een kleine hoeveelheid rook genereert.

  Wordt zonder batterijen geleverd.

  Lees verder
 3. Jablotron JA-151ST-A Draadloze rook- en hittedetector met sirenefunctie
  Jablotron JA-151ST-A Draadloze rook- en hittedetector met sirenefunctie
  De volledig draadloze rook- en hittemelder van Jablotron beschermd huis en haard. De melder wordt gebruikt om brandgevaar te detecteren in het interieur van woon- of bedrijfsgebouwen. Het bestaat uit een sirene, die een brandalarm aangeeft, zowel vanaf de gehele detector als vanaf een andere branddetector in het systeem.

  Unieke functies
  De rookmelder beschikt over een ingebouwde sirene die brand- en inbraakalarm signaleert. Deze melding wordt door alle melders in het systeem overgenomen!


  De detector communiceert draadloos en wordt gevoed door batterijen (3x 1,5 V AA).
  Als de detector bediend wordt zonder aan een centrale te worden toegewezen of als de communicatie met de centrale verloren raakt, werkt hij in een autonome modus (EN 14604).

  De detector indiceert optisch een gevaarlijke situatie met een geïntegreerd licht en een sirene. Hij is in staat om akoestisch te melden:
  – Een brandalarm gedetecteerd door de detector zelf
  – Een brandalarm vanaf het systeem (alarm geactiveerd door een andere branddetector)
  – Ander type alarm (bijv. inbraakalarm)
  – Voor alarmen gemeld door het systeem kunnen secties worden ingesteld, waarvoor het alarm wordt aangegeven

  Het product bevat twee afzonderlijke detectors – een optische rookmelder en een temperatuurdetector. De optische rookmelder gebruikt het principe van diffuus licht. Hij is zeer gevoelig voor deeltjes, die aanwezig zijn in dikke rook. Hij is minder gevoelig voor kleine deeltjes geproduceerd door het verbranden van vloeistoffen zoals bv. alcohol. Daarom is er een warmtedetector geïntegreerd, die beter reageert op een brand, waarbij snel warmte wordt ontwikkeld met een kleine hoeveelheid rook.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten