Hanwha Techwin

Hanwha Techwin

Hanwha Techwin Europe, voorheen Samsung Techwin Europe, biedt robuuste en betrouwbare videobewakingsproducten die zijn ontworpen om te voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van de beveiligingsmarkt. 
De camera’s, videosystemen en andere IP-netwerkapparaten zijn gebouwd volgens strenge normen die een afspiegeling zijn van de precisie-engineering die hoort bij het merk Samsung.


Softwareplatform
Hanwha, de uit Zuid-Korea afkomstige fabrikant, behoorde tot één van de eerste CCTV producenten die bewakingscamera’s verreikte met geïntegreerde Wisenet® chip, waarop diverse gespecialiseerde slimme toepassingen konden worden geïnstalleerd. Op het moment is het bedrijf erg succesvol met modulaire domecamera’s. Als bijvoorbeeld een hogere resolutie nodig is, hoeft maar één onderdeel van de camera vervangen te worden. De camera’s zijn bovendien voor installateurs voorzien van eenvoudige toepassingen waardoor deze snel en eenvoudig zijn te installeren. Nadat bijvoorbeeld een bodemplaat is aangebracht, kunnen de andere componenten er heel eenvoudig aan worden toegevoegd.

Hanwha Techwin stelt hoge eisen aan leveranciers. PG Security systems is na strenge keuring goedgekeurd om Hanhwa Techwin producten te adviseren en leveren. Dankzij een uitmuntende support afdeling met IT professionals en projecteringsdeskundigen kan in het hele verkooptraject de juiste ondersteuning geboden worden. Wij van PG security systems zijn er dan ook trots op dat onze brede support desk goed is getraind om in alle behoeftes van installateurs ten aanzien van Hanhwa producten te kunnen voorzien.

Hanhwa Techwin producten zijn verdeeld in meerdere productlijnen (Q, X, T, P). Elke productlijn heeft zijn eigen unieke eigenschappen.


In Hanhwa Techwin Q serie vindt u de meestgebruikte modellen in domes, bullets en ptz's. De camera's zijn beschikbaar in meerdere megapixel waardes en met verschillende lenzen. Slimme functies zoals het detecteren van onscherp beeld of het detecteren van beweging zijn standaard beschikbaar in deze serie! Ook is het mogelijk om twee SD-kaarten te plaatsen en om de beeldverhouding om te schakelen wanneer de camera in een lange gang hangt.

In Hanhwa Techwin P serie vindt u camera's in hoge megapixel waardes van onder andere 8 megapixel en 12 megapixel. Ook camera's met meerdere lenzen en zelfs 360° camera's zitten in deze productlijn. U heeft zelf de mogelijkheid om lenzen bij de producten te kiezen in verschillende megapixel waardes en met verschillende openingshoeken.

De Hanhwa Techwin X serie bevat de meest gebruiksvriendelijke camera's. De camera's hebben optimaal installatiegemak en zijn voorzien van de meest krachtige hardware. De camera's zijn beschikbaar in meerdere megapixel waardes en met verschillende lenzen. Ontdek ook de handige losse behuizingen waardoor de camera ook het in zwart te krijgen is!

In de T serie vindt u de thermische camera's van Hanhwa Techwin. Ontdek de vele slimme functies en krachtige lenzen!
Modellen voorzien van radiometrische techniek, schok detectie en audio detectie zijn in deze serie beschikbaar.

Hanwha Techwin producten zijn compatibel met alle toonaangevende VMS oplossingen, waaronder (maar niet beperkt tot):

- Network Optix
- Milestone
- Genetec
- Seetec
- Myrasis
- Exacq
- Avigilon

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.