MultiSystems

MultiSystems

Tonen als Lijst Foto-tabel
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 producten

 1. Jablotron JA-152J MS, MultiSystem afstandsbediening, 2 knops
  Jablotron JA-152J MS, MultiSystem afstandsbediening, 2 knops

  De MultiSystem afstandsbediening zorgt voor de bediening op afstand van het beveiligingssysteem, plus diverse elektrische apparaten, of het activeren van een noodalarm. Bevestiging van de uitvoering van een opdracht wordt gegeven door middel van optische en akoestische terugkoppeling. Dit alles ook met meervoudige JABLOTRON 100 systemen (bijv. thuis en op kantoor). De afstandsbediening kan ook worden geregistreerd op een multifunctioneel relais van het type AC-16x type om het relais te controleren in overeenstemming met de geselecteerde modus. Het apparaat ondersteunt tweerichtingscommunicatie. Het gedraagt zich als een segment van het codebedienpaneel van de JA-100.

  Lees verder
 2. Jablotron JA-154J MS MultiSystem afstandsbediening, 4 knops
  Jablotron JA-154J MS MultiSystem afstandsbediening, 4 knops

  De MultiSystem afstandsbediening zorgt voor de bediening op afstand van het beveiligingssysteem, plus diverse elektrische apparaten, of het activeren van een noodalarm. Bevestiging van de uitvoering van een opdracht wordt gegeven door middel van optische en akoestische terugkoppeling. Dit alles ook met meervoudige JABLOTRON 100 systemen (bijv. thuis en op kantoor).

  De afstandsbediening kan ook worden geregistreerd op een multifunctioneel relais om het relais te controleren in overeenstemming met de geselecteerde modus. Het apparaat ondersteunt tweeweg communicatie. Het gedraagt zich als een segment van het codebedienpaneel van de JA-100.

  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 producten