Jablotron CU-08, Track & Trace inbouwmodule met auto alarm koppeling

-
Artikelnummer
CU-08
Omschrijving

De CU-08 is een van de vele toepassingen die u bij MyJablotron kunt gebruiken om uw wagenpark te beheren en bekijken! Deze gratis verbinding wordt geleverd zonder licentiekosten of activeringskosten. De enige kosten die u maakt zijn voor de data van de gebruikte simkaart.

De CU-unit 08 is een module die een GPS-ontvanger gebruikt om de positie van een auto, een motorfiets of ander voertuig te detecteren. De positie kan op elk moment worden vastgesteld via een SMS-commando of wanneer het contact is ingeschakeld.

Het apparaat kan continu gegevens versturen via een GSM-netwerk naar een data-verzameling server waar de gegevens verder verwerkt worden in een voertuig logboek.

Simpel gezegd, het apparaat kan zowel worden gebruikt voor passief lokaliserenen voor de continue transmissie van real-time gegevens naar een data-collectie server. Als de poging om de gegevens te verzenden mislukt zal het toestel deze opslaan in het interne geheugen bewaren en deze later versturen .

De logging begint bij activeren van het contact van het voertuig. De GPS-module in de eenheid begint onmiddellijk met het bepalen van de positie. De ritregistratie wordt aangegeven door een brandende LED die daarna permanent verlicht is gedurende de gehele reis.

Ritbeëindiging - de reis wordt automatisch beëindigd 20 seconden nadat de spanningstoevoer is gestopt doordat het contact van het voertuig wordt gedeactiveerd. Als de module opnieuw wordt aangezet binnen deze periode (20 seconden) zal de reis niet worden gesplitst in twee afzonderlijke delen.

Power supply voltage 8 - 30 V
Maximum current consumption 500 mA /12 V
Nominal current in on-line mode 50 mA /12 V
Standby current consumption 14 mA / 12 V
Dimensions without the terminals and mounts (L x W x H) 68 x 91x 34 mm
Unit weight 125 g
Operating temperature range -20 °C to +80 °C

Meer informatie
Merk Jablotron
Levertijd Volgende werkdag in Huis
Product Garantie 5 Jaar