Lifetime videowall licentie

Speciale prijs € 726,00 € 600,00 Normale prijs € 847,00
Kijk voor de levertijd bij "Meer informatie"
Artikelnummer
Lifetime videowall licentie
Omschrijving

Videowall licentie voor de Nx Witness video management software. De licentie is voor twee monitoren en één client en kan onbeperkt opgeschaald worden. Met 1 licentie kan 1 gebruiker 2 monitoren bedienen. Met 2 licenties kunnen 2 gebruikers 2 monitoren bedienen of 1 gebruiker 4 monitoren, etc. Deze licenties hebben geen verloop datum en de software wordt onbeperkt gratis geüpgraded. Er zijn geen jaarlijks terugkerende kosten.

Meer informatie
Merk Network Optix
Camera Type N/A
Resolutie N/A
Lens N/A
Levertijd 1 - 2 werkdagen
Garantie 3 Jaar

Videowall licentie voor de Nx Witness video management software. De licentie is voor twee monitoren en één client en kan onbeperkt opgeschaald worden. Met 1 licentie kan 1 gebruiker 2 monitoren bedienen. Met 2 licenties kunnen 2 gebruikers 2 monitoren bedienen of 1 gebruiker 4 monitoren, etc. Deze licenties hebben geen verloop datum en de software wordt onbeperkt gratis geüpgraded. Er zijn geen jaarlijks terugkerende kosten.

FAQ

Algemeen

Algemene vragen en antwoorden

Wij bieden altijd minimaal 15% korting op de adviesprijs.

Mocht u ergens anders goedkoper uit zijn, dan horen wij dit graag.

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 078-3150447

Wij leveren uitsluitend originele Hikvision Camera's met nieuwste eu firmware

B2B bestellingen zijn mogelijk, neem hiervoor even contact  op en wij sturen u de aangepaste factuur per mail. Hierna kunt u het verschuldige bedrag overboeken of wij sturen u een betaallink. U moet wel beschikken over een geldig btw nummer.

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 078-3150447

Garantie

Vragen over Garantie

Op al onze Hikvision produkten heeft u 3 jaar garantie, alle overige produkten 1 jaar.

Gebruikte termen

Vragen over de meest gebruikte termen en afkortingen

Power over Ethernet of PoE is een technologie om stroom en data te leveren over een standaard twisted-pair-kabel in een ethernetnetwerk. De technologie wordt gebruikt om netwerkapparatuur zoals VoIP-telefoons, ipcamera's, switches, antennes voor draadloze netwerken en zeer kleine computers zoals embedded systems en tabletcomputers van stroom te voorzien. Gelet op het beperkte vermogen dat een netwerkkabel kan overbrengen, is deze techniek niet haalbaar voor grotere verbruikers zoals servers of werkstations.

Het gebruik van PoE maakt een extra voedingsadapter overbodig. Dit is vooral handig als het netwerktoestel ingezet moet worden op een plaats waar stroomvoorziening via het stopcontact moeilijk haalbaar is.

WDR betekend Wide Dynamic Range (ook bekend als High Dynamic Range, of HDR) en is het verschil in lichtniveau tussen de donkerste en de helderste plek in een bepaald camerabeeld. Een bewolkte dag met weinig schaduwen heeft een laag dynamisch bereik, diepe zwart tinten en geen extreme hoogtepunten. Op een zonnige dag, met echt duidelijke schaduwen, is er een groot verschil tussen de lichtste en donkerste gebieden in het camerabeeld. Dit heet een breed dynamisch bereik.

In de natuur zijn er dynamische bereiken die verder reiken dan de camera of het oog kan waarnemen. Een voorbeeld is wanneer je een foto wilt nemen van een persoon voor een helder raam. De persoon wordt goed belicht en daardoor wordt wat achter de persoon schuil gaat nog lichter. Het kan ook zo zijn dat de persoon onderbelicht wordt waardoor wat achter de persoon schuil gaat juist goed in beeld is. Het dynamisch bereik tussen persoon en de achtergrond is dan breder dan de camera aankan.

IP66 is een classificatie die zegt dat het apparaat regendicht is en er watergolven overheen kunnen. Dit is een NEMA classificatie National Electrical Manufacturers Association. De NEMA classificeert vanaf IP21 tot en met IP69, hoe hoger het nummer des te meer bestand is het apparaat tegen water.

Voor elektrische buitenapparatuur als beveiligingscamera's vinden we IP66 ruim afdoende. Deze moeten bestand zijn tegen stevige regenbuien en schoongemaakt kunnen worden, bijvoorbeeld met de tuinslang. Dat kan met IP66 kwaliteit.

Wanneer de camera gebruikt wordt ontstaat er een heel klein temperatuur verschil waardoor eventueel condensvocht uit de camera's verdampt. Het is dus beter voor de camera's dat deze niet voot een lange tijd uitgeschakeld staan als deze buiten gemonteerd zijn.

Meestal staat er bij ipcamera's met een IP66 waardering binnengebruik, terwijl ze ook gewoon buiten gemonteerd kunnen worden.

Wat is Onvif?

Onvif is een afkorting, het staat voor "Open Network Video Interface Forum". Het is een in 2008 ontwikkelde standaard voor de manier waarop IP camera's, netwerk recorders (NVR) en andere IP beveiligingsproducten met elkaar kunnen werken. Het Onvif protocol wordt door veel fabrikanten en software ontwikkelaars gebruikt.
 

De meeste camera's en recorders in de webshop beschikken over het Onvif protocol. Dat betekent dat ze dus kunnen communiceren met andere producten die dit protocol ook ondersteunen zoals bijvoorbeeld een Synology NAS. Dat kunnen ook camera's van andere fabrikant zijn. Let op! Controleer voor de zekerheid of uw camera over dit protocol beschikt, niet alle modellen beschikken hierover.

Wat zijn de voordelen van een Onvif apparaat?

Zoals gezegd, vooral het gemak waarbij producten van verschillende fabrikanten met elkaar kunnen samenwerken. Maar ook het toekomst perspectief is belangrijk. Wat kunt u met een recorder over 5 jaar? Of wat als u het systeem over 3 jaar wilt uitbreiden? Het Onvif protocol zorgt er voor dat ook apparatuur die in de toekomst gemaakt wordt kan communiceren met hedendaagse camera's en recorders.

Lenzen en kijkhoek

Geen Downloads beschikbaar