Disxount Telecom

Installatie / Montage / Onderhoud

en Verkoop van :

Camera- en beveiligingsinstallaties

Intercom- en Telecominstallatie

Zonnepanelen thuis, Camper en Tuinhuis

Recreatie / Camper - Caravan artikelen.

Bent u op zoek naar een intercom, zonnepaneel, alarmsysteem, camerabeveiliging of iemand die uw internet professioneel installeert? Dan bent u bij Disxount Telecom aan het goede adres. Niet alleen kunnen wij u adviseren over het juiste product voor uw situatie, wij kunnen het product ook aan u leveren, het product installeren en zorgen voor (jaarlijkse) controle en onderhoud. Onze monteurs hebben allemaal hun vakdiploma’s in huis en leveren alleen het beste werk af. Bovendien zijn wij een erkend telecom bedrijf en een gecertificeerd onderhoudsbedrijf, dus hebben wij alle certificaten in huis om alle systemen en producten professioneel te kunnen keuren en onderhouden.

Of u nu een particulier bent of de eigenaar van een bedrijf, bij ons bent u altijd welkom voor al uw installatie wensen. Wij zijn een zeer betrouwbaar bedrijf dat vakkundigheid en professionaliteit zeer belangrijk vindt. Daarnaast staan wij bekend om onze uitstekende klantenservice en nazorg: klanttevredenheid en het afleveren van het beste resultaat staan bij ons voorop.

Professionele installatie van uw producten

Of u nu een alarmsysteem, camerasysteem, intercomsysteem, zonnepaneel, accu, omvormer of elektrische scooter aanschaft, onze gespecialiseerde monteurs kunnen, tegen een meerprijs, het systeem altijd bij u komen installeren wanneer u dat zelf niet kunt of er bijvoorbeeld geen tijd voor heeft. Wij installeren het product, programmeren het product vervolgens en leggen u tot slot uit hoe u het systeem kunt bedienen en eventueel onderhouden.

Deze installatieservice is beschikbaar voor klanten die in en rond de Drechtsteden wonen. Woont u buiten de Drechtsteden, neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Onderhoud en controle

Wanneer u een camerasysteem en/of zonnepanelensysteem bezit, is het zeer belangrijk en soms zelfs verplicht om deze producten op regelmatige basis te laten keuren en onderhouden. Disxount Telecom is een gecertificeerd onderhoudsbedrijf dat de officiële controle van uw producten uitvoert.

Ook alarmsystemen worden jaarlijks door Disxount Telecom gecontroleerd.

Ons bedrijf is erkend en zorgt dus voor een professionele controle van uw alarmsysteem.

Disxount Telecom voor een complete service

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor de aanschaf, installatie en het onderhoud van uw alarmsysteem, camerasysteem, intercomsysteem, zonnepaneel, accu, omvormer of elektrische scooter, wij zijn er ook voor u wanneer u niet precies weet welk systeem geschikt is voor uw situatie.

Wij voorzien u graag van advies en denken met u mee. Klanttevredenheid en vakkundigheid zijn voor ons erg belangrijk en wij zijn pas tevreden als u dat bent.
Wanneer u vragen heeft, verlegen zit om advies of een afspraak voor onderhoud of installatie met ons in wilt plannen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!