Door de extreme vraag leveren wij momenteel alleen bestellingen met 10 of meer panelen, excuses voor het ongemak / Due to extreme demand, we currently only deliver orders with 10 or more panels, apologies for the inconvenience. ×

Titanium with PowerXtreme X10 Mover

-
Artikelnummer
EM050024
Omschrijving

De Titanium Xtreme is een lichtgewicht mover met optimale prestaties. Het hart van de mover wordt gevormd door de extreem krachtige PowerXtreme X10 accu. Deze accu garandeert extreme kracht onder alle omstandigheden. Met de X10 kan gemiddeld 30 minuten gerangeerd worden en is geschikt voor caravans tot 2250kg. Via een app is de beschikbare capaciteit van de accu af te lezen op een Android of Apple smartphone. 
De Titanium Xtreme maakt gebruik van uiterst krachtige en efficiënte motoren, geschikt om de caravan onder zware omstandigheden te verplaatsen. Het energieverbruik van de motoren is relatief laag waardoor lang gebruik kan worden gemaakt van de capaciteit van de accu. 
De mover en accu wegen bij elkaar 34 kg, een gewichtsbesparing tot wel 50% op andere mover-accu combinaties. De Titanium Xtreme X10 is een totaalpakket dat wordt geleverd incl. acculader, montagemateriaal, hoofdschakelaar en bevestiging voor de accu.

Voltage 12V DC
Gemiddeld verbruik 25 A
Max. verbruik 76 A
Gewicht                                                                         (totaal, inclusief montagemateriaal en accu) 34 kg
Capaciteit accu 10Ah
Duur Manoeuvreren 30 minuten
Lader accu Extern, 2A (bijgeleverd)
Status indicatie accu via App
Snelheid 12 cm per seconde
Max. Toelaatbaar gewicht caravan 2250 kg (2 Motoren)
Min. Breedte caravan 1800 mm
Max. Breedte caravan 2400 mm
Voedingsbron 12V Accu
Inschakelmethode Hefboom
Twee zijden gelijk inschakelen Ja
Meer informatie
Merk Titanium Xtreme
Levertijd 2-5 werkdagen
Product Garantie 5 Jaar