Track & Trace - Auto Alarm

Track & Trace - Auto Alarm

Tonen als Lijst Foto-tabel
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 producten

 1. CU-08, Track&Trace inbouwmodule met auto-alarmkoppeling
  CU-08, Track&Trace inbouwmodule met auto-alarmkoppeling
  € 546,92 € 452,00

  De CU-08 is een van de vele toepassingen die u bij MyJablotron kunt gebruiken om uw wagenpark te beheren en bekijken! Deze gratis verbinding wordt geleverd zonder licentiekosten of activeringskosten. De enige kosten die u maakt zijn voor de data van de gebruikte simkaart.

  De CU-unit 08 is een module die een GPS-ontvanger gebruikt om de positie van een auto, een motorfiets of ander voertuig te detecteren. De positie kan op elk moment worden vastgesteld via een SMS-commando of wanneer het contact is ingeschakeld.

  Het apparaat kan continu gegevens versturen via een GSM-netwerk naar een data-verzameling server waar de gegevens verder verwerkt worden in een voertuig logboek.

  Simpel gezegd, het apparaat kan zowel worden gebruikt voor passief lokaliserenen voor de continue transmissie van real-time gegevens naar een data-collectie server. Als de poging om de gegevens te verzenden mislukt zal het toestel deze opslaan in het interne geheugen bewaren en deze later versturen .

  De logging begint bij activeren van het contact van het voertuig. De GPS-module in de eenheid begint onmiddellijk met het bepalen van de positie. De ritregistratie wordt aangegeven door een brandende LED die daarna permanent verlicht is gedurende de gehele reis.

  Ritbeëindiging - de reis wordt automatisch beëindigd 20 seconden nadat de spanningstoevoer is gestopt doordat het contact van het voertuig wordt gedeactiveerd. Als de module opnieuw wordt aangezet binnen deze periode (20 seconden) zal de reis niet worden gesplitst in twee afzonderlijke delen.

  Lees verder
 2. GH1202, Handheld tracker
  GH1202, Handheld tracker
  € 361,79 € 299,00

  De Teltonika GH1202 is een compact toestel met GPS en GSM functionaliteit. Hiermee is het mogelijk de locatie van het toestel te ontvangen en deze dan via het GSM netwerk te verzenden. Het toestel is perfect geschikt voor plaatsbepaling voor diverse toepassingen zoals het volgen van personen.

  Lees verder
 3. Jablotron CA-2103 GSM / GPS auto alarm
  Jablotron CA-2103 GSM / GPS auto alarm

  GSM / GPS auto alarm met ondersteuning voor installatie in voertuigen met een CAN-bus. Naast de bescherming van de auto-ingangen zoals de deuren, kofferbak en motorkap kunt u de installatie uitbreiden met maximaal 24 draadloze detectoren van de JABLOTRON 100-serie.

  Lees verder
 4. Jablotron CU-07 Track and Trace module
  Jablotron CU-07 Track and Trace module
  € 452,54 € 374,00

  De Jablotron CU-07 is de ideale track and trace module. De module is zeer compact en daarnaast makkelijk te plaatsen. 

  Door gebruik te maken van de kosteloze Web Zelf Service kunt u overal en altijd u wagen of wagenpark beheren.

  De module hoeft enkel voorzien te worden van een simkaart, aangemeld te worden (éénmalig), en aangesloten te worden op de sigarettenaansluiting in de auto. Dit alles zorgt voor een simpele, gemakkelijke installatie.

  In de online applicatie, die data ontvangt via GPRS, kunt u het geschiedenis log zien en een overzicht van al uw ritten.

  Gegevens van het toestel moet worden verwerkt door de server, zonder deze kosteloze koppeling is de module niet uit te lezen.

  Gebruik van de Jablotron Web Zelf Service is en blijft gratis. U betaald dus geen licentie kosten e.d., enkel de aanschaf van de hardware en de simkaart van uw provider.
  Lees verder
 5. MH2000, Handheld Tracker
  MH2000, Handheld Tracker
  € 254,10 € 210,00

  De Teltonika MH2000 is een compact toestel met GPS en GSM functionaliteit. Het toestel kan geheel naar wens van de gebruiker worden ingesteld. Het toestel is perfect geschikt voor plaatsbepaling voor diverse toepassingen zoals het volgen van personen.

  Lees verder
 6. Simservices Secure SIMcard
  Simservices Secure SIMcard
  € 18,15 € 15,00

  De enige secure SIMcard die ware veiligheid biedt!

  Secure SIM biedt u een simkaart met een vast IP adres. De kaart is daarnaast 'managed', waardoor u de kaart in al zijn functioneren kan beheren en veilig kan gebruiken.
  Traditionele SIMkaarten verlopen via het publieke internet, zonder pincode of afgeschermde IP adressen. Dit brengt problemen en risico's met zich mee wanneer u de SIM gebruikt voor een beveiligingsoplossing.

  Secure SIM is dé veilige simkaart die de veiligheid kan garanderen die u zoekt.
  De simkaart wordt geleverd met 20 credits

  U kunt zelf opwaarderen naar gelang uw behoefte via deze website

  Data per credit, 128 kb
  Data per 8 Credits, 1Mb
  SMS per Credit, 1

  Credits kosten 13 tot 16 cent, hoe meer credits u afneemt hoe goedkoper ze worden. De credits vervallen niet. In tegenstelling tot andere prepaid oplossingen die na 6 maanden vervallen blijven.

  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 producten